Pályázatok

Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03073
Kedvezményezett neve: TETŐ CENTRUM '95 Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: TETŐ CENTRUM '95 Kft. versenyképességének növelése
Támogatás összege: 96 235 161 Ft 
Támogatás mértéke: 70 % 
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.

A TETŐ CENTRUM ’95 Kft. termelékenységének növelése érdekében a projekt megvalósítása során két tevékenységének fejlesztéséhez új eszközök beszerzését valósítja meg. A Lakó- és nem lakó épület építése tevékenységhez kapcsolódóan 1 db DOKAFLEX födémzsaluzat 500 nm, 1 db Imer Mover 270 DBR EVO keverőgép, 1 db MESSERSI TC 85 gumitalpas dömper, 4 db LAYHER UNI STANDARD P2 gurulóállvány 7,35M, 1 db LAYHER BLITZ TÜZIHORG homlokzati állvány 1104 nm, 1 db HYSTER H 2.0 gázüzemű targonca, 1 db Bobcat E19 mini kotrógép és 1 db Bobcat S530 kompakt rakodógép kerül beszerzésre. Míg az Éttermi, mozgó vendéglátás tevékenységhez kapcsolódóan különféle konyhatechnológiai eszközöket beszerzése valósul meg. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák is a projekt részét képezik: Az egri étterem épületére 8 kW-os rendszerrel működő napelem kerül telepítésre. Továbbá a projekt keretében elkészül a vállalkozás képzési terve és nyelvi képzési tevékenység is megvalósul. A megvásárolt eszközöknek köszönhetően a cég tovább fejlesztheti tevékenységét, hiszen azok nagyobb termelékenységet és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosítanak. A fejlesztés eredményeként technológiailag fejlettebbé és hatékonyabbá válik a szolgáltatási tevékenység, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül. 

GINOP Plusz-3.2.1-21

Munkaviszony melletti képzés és bértámogatás

Kedvezményezett neve: Tető Centrum ’95 Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szerződött támogatás összege: 8 280 000 Ft

A képzés elnevezése: Egyedi építőipari komplex szolgáltató munkás

A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerkedjenek az egyedi és komplex építőipari tevékenységek szakszerű ellátásának alapjaival majd a betanulási időszak után a munkavezető irányítása és felügyelete mellett képesek legyenek önállóan ellátni feladataikat a megrendelők elégedettségének elnyerése érdekében.  

A képzés részletes bemutatása: 

tit_kepzesi_program_egyedi_epitoipari_komplex_szolgaltato_munkas.pdf (titonline.hu)

A képzés tervezett befejezési dátuma: 2023. 12. 06.

A képzés elnevezése: Informatikai és irodatechnikai alapismeretek

A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerkedjenek a számítógépek működtetésével, a tudatos adattárolással, tudjanak alapszinten szöveget szerkeszteni, interneten információt keresni, levelezni. Legyenek képesek a számítógépet használni a munkavégzés és a hivatali ügyintézés során. Tudatosan használják okostelefonjaikat, annak hangrögzítési és fényképezési lehetőségeit. Ismerjék meg a legfontosabb irodatechnikai berendezéseket, legyenek képesek azokat használni. Megszerzett ismereteik birtokában törekedjenek az informatikai és irodatechnikai eszközök integrált alkalmazására mindennapos munkavégzésük során

A képzés részletes bemutatása: 

informatikai_es_irodatechnikai_alapismeretek_250_ora_20230816_kontaktus.pdf (kontaktusegyesulet.hu)

A képzés tervezett befejezési dátuma: 2023. 12. 06.

MEGÉRI ITT FOGLALNI!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj
extra 5 % kedvezményt adunk, ha máshol kedvezőbb ajánlatot talál rólunk
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön az aktuális és friss ajánlatainkról, kedvezményeinkről, híreinkről.