Hotel

Ez a meghitt, privát hotel a belváros szívében már külsőleg is rabul ejti. A decens műemlék épület bár kívül tradicionális jegyeket hordoz, belül teljesen megújult, 15 tematikus szoba vár arra, hogy néhány napra otthont adjon Önnek.

Szobáinkat úgy alkottuk meg, hogy véletlenül sem egy egyszerű hotelszobában érezze magát. Nálunk – még, ha csak néhány napra is, de otthonra találhat és mindent megmutatunk, ami Eger. A romantikát, a török világ varázslatos hangulatát, a nyüzsgő belváros forgatagát, a Bükk erdeinek pihentető varázsát, az egri borok lágy simogatását. Minden szoba másképp varázsolja majd el lakóját, így reméljük sokszor visszatér hozzánk az újabb élményekért.

Két lakosztályt alakítottunk ki hotelünkben, ahol akár négy vendéget is tudunk fogadni. A Török és az Egri vár lakosztály felejthetetlen élmény lesz vendégeinknek. A Török lakosztályunk a hamisítatlan török luxust igyekszik elénk varázsolni. Olyan, mintha egy mesébe csöppentünk volna, csak épp ez a valóság körülöttünk. Az Egri vár lakosztályban pedig egy igazi múltidézésre várjuk Önt, ugyanis a várfalak között érezheti magát szobánkban.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla egestas nunc sit amet ante commodo lobor

Válogasson az aktuális egri programok közül. Tervezze meg utazását, vagy kérjen segítséget kollégáinktól.

Eger látnivalói - mindenképpen ajánljuk!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj
extra 5 % kedvezményt adunk, ha máshol kedvezőbb ajánlatot talál rólunk
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön az aktuális és friss ajánlatainkról, kedvezményeinkről, híreinkről.