1552 Hétköznapi kiruccanás

1552 Boutique Hotel Eger - Hétköznapi kiruccanás

Hétköznapi kiruccanás

Eger egy olyan izgalmas barokk kisváros, ami nem csak hétvégén mutatja meg bájos hangulatát! Számos látnivaló és program várja a "szürke" hétköznapokon vendégeinket, melyekkel garantáltan kiszínezheti a mindennapokat. A méltán híres és nemzeti emlékhellyé nyilvánított Egri Vár minden nap a város panorámáját tárja látogatói elé, ahol gourmet 1552 Éttermünkben az ízek szerelmesei találják meg a gasztronómia elképesztő összhangját. Kiránduljon hétköznap Eger kis utcáin keresztül a Bazilikához vagy éppen a Minarethez, illetve a Szépasszonyvölgy is kihagyhatatlan úti célja lehet. A Török Fürdőben kedvére ellazulhat, miközben a csodás aranykupolában gyönyörködik. Ízlelje meg a minőségi egri borokat és vegyen részt a Gál Tibor Fúzió, vagy a Bolyki Pincészet borkóstolóin.

Válassza a feltöltődést a hétköznapokban is az 1552 Hotel jóvoltából!

Ha pedig a "szürke hétköznapokat" az időjárás biztosítaná, akkor válassza az 1552 Boutique Hotel kínálatát: szobaszervíz, masszázs, pezsgős reggeli.
Válassza a feltöltődést a hétköznapokban is az 1552 Hotel jóvoltából!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj
extra 5 % kedvezményt adunk, ha máshol kedvezőbb ajánlatot talál rólunk
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön az aktuális és friss ajánlatainkról, kedvezményeinkről, híreinkről.